Cursussen voor volwassenen

Turks op reis, Nederlands als Tweede Taal, Cursus Engels of Cursus Duits

Turks op Reis

Hoşgeldiniz, oftewel “welkom” in deze cursus Turks op Reis. Turkije is een prachtig land en heeft veel te bieden. Van Istanbul tot Alanya, van Marmaris en Kuşadası tot Ankara. Daarom heeft inmiddels ook bijna elke Nederlander reeds een bezoekje aan dit land gebracht. Natuurlijk is de taal, het Turks, net zo interessant.
In de cursus Turks op Reis zal met name de spreek- en luistervaardigheid aan bod komen. Tevens neemt u kennis van de Turkse cultuur en gebruiken en leert u zich in alledaagse situaties op vakantie goed verstaanbaar te maken. Hierbij valt te denken aan situaties in het hotel, op de markt, op het vliegveld, in het restaurant, etc.
Uiteraard kan bij voldoende interesse ook een cursus Turks voor Beginners worden aangeboden.

Cursusduur: 12 lessen
Tarief: €48 per lesuur (inclusief voor- en nabereiding)
Lesmateriaal: via de docent. “Ders kitabı” voor € 15 (m.u.v. CD Luistervaardigheid à € 5)

NT2 (Nederlands als Tweede Taal)

Goed Nederlands leren? Dat kan met de cursus Nederlands als Tweede Taal!
Is Nederlands niet je moedertaal? En wil je goed Nederlands leren voor bijvoorbeeld je werk of een opleiding? Volwassenen kunnen de behoefte hebben om op het gebied van lezen, spreken, schrijven en spelling verder te willen komen. RT-praktijk de Brandepoort stelt een op-maat-programma voor u samen.
Ik help volwassenen met het bijspijkeren van hun kennis van de Nederlandse taal.

Tarief: €48 per lesuur (inclusief voor- en nabereiding)

Cursus Engels

Met deze cursus Engels leert u niet zomaar een taal, maar de wereldtaal!
Als u uw Engels wilt verbeteren, zal eerst worden bepaald wat uw huidige niveau is. Het betreft een individuele cursus, zodat we geheel kunnen aansluiten op uw leerdoelen en leerstijl. We focussen ons op de communicatieve vaardigheden, woordenschat en grammatica.

Tarief: €48 per lesuur (inclusief voor- en nabereiding)

Cursus Duits

Herzlich willkommen bij de cursus Duits!
Als u uw Duits wilt verbeteren, zal eerst worden bepaald wat uw huidige niveau is. Het betreft een individuele cursus, zodat we geheel kunnen aansluiten op uw leerdoelen en leerstijl. We focussen ons op de communicatieve vaardigheden, woordenschat en grammatica.

Tarief: €48 per lesuur (inclusief voor- en nabereiding)